Hibabejelentő

1
2
3
4
5
6
*Kötelező mező

Kezelt utak, műtárgyak

Hírek és közlemények

2017. április 27-én elkészültünk a X. Gyógyszergyári út nagyfelületű burkolat cseréjével

2017. május 05.

A felújítást a Keresztúri út és Fehér út között végeztük el 1300 méter hosszú útszakaszon. Az új aszfaltburkolat felülete 10.165 m2. A munkálatok április 7. és április 27. között zajlottak.

Az elhasználódott, repedezett, régi útburkolat felső 5-6 cm-re került felmarásra, majd újra aszfaltozásra. A felújítás során egyenletes, profilhelyes útfelület került kialakításra, ami a gépjármű vezetők számára nagyban javítja a vezetési élményt. Padkanyeséseket is végeztünk, ami meggyorsítja, lehetővé teszi az útpályáról lefolyó vizek elvezetését. Ezután a padkát mart aszfalttal stabilizáltuk, majd murva terítést végeztünk. A burkolati jelek is újrafestésre kerültek.

KARESZ

Közterületi adatkezelés jövője konferencia

előadások

Érdekességek számokban

  • Összesen 01312
    km közutat üzemeltetünk
  • Feladatunk 00320
    híd és felüljáró üzemeltetése
  • Gondoskodunk 01071
    jelzőlámpás csomópontról

Missziónk

Úgy hálózzák be Budapestet az utak, mint az emberi testet az erek és legalább annyira szükségesek is a város életéhez, mint ahogy az emberi szervezet sem lehet meg erek nélkül. Ezzel a felelőséggel azon dolgozunk, hogy az általunk kezelt utak, forgalomtechnikai eszközök a lehető legjobb állapotban szolgálják az Önök utazását, történjen az autóval, kerékpárral, tömegközlekedéssel vagy gyalog.