Hibabejelentő

1
2
3
4
5
6
*Kötelező mező

Kezelt utak, műtárgyak

Hírek és közlemények

Nagyfelületű útjavítást végeztünk a XIII. kerületi Gyöngyösi utcában

2016. szeptember 15.

A Budapest Közút Zrt. Közúti Szolgáltatási Igazgatósága – a közszolgáltatási szerződés keretén belül – nagyfelületű útjavítást végzett a XIII. kerület Gyöngyösi utcában, a Váci út – Göncöl utca és a Göncöl utca – Násznagy utca közötti szakaszán.

Az elhasználódott, repedezett, régi aszfaltburkolat felső kopórétegének lemarása után cca. 6000 m2 felületen új, homogén kialakítású aszfaltburkolat készült.

A kivitelezés közben a törött, sérült illetve süllyedt közműszerelvények cseréje, valamint szintbe helyezése is megtörtént.

Szükségszerűen, lokális jelleggel, a hiányzó illetve csorbult útszegélykövek helyére új szegélyek kerültek beépítésre.

Az aszfaltozási munkák befejezésével új létesítésű, thermoplasztic  burkolati jelek kerültek felfestésre, cca. 400 m2 felületen, ezzel is segítve a biztonságos, balesetmentes közlekedést.

KARESZ

Közterületi adatkezelés jövője konferencia

előadások

Érdekességek számokban

  • Összesen 01312
    km közutat üzemeltetünk
  • Feladatunk 00320
    híd és felüljáró üzemeltetése
  • Gondoskodunk 01071
    jelzőlámpás csomópontról

Missziónk

Úgy hálózzák be Budapestet az utak, mint az emberi testet az erek és legalább annyira szükségesek is a város életéhez, mint ahogy az emberi szervezet sem lehet meg erek nélkül. Ezzel a felelőséggel azon dolgozunk, hogy az általunk kezelt utak, forgalomtechnikai eszközök a lehető legjobb állapotban szolgálják az Önök utazását, történjen az autóval, kerékpárral, tömegközlekedéssel vagy gyalog.