Hibabejelentő

1
2
3
4
5
6
*Kötelező mező

Kezelt utak, műtárgyak

Hírek és közlemények

Teljes szélességében megújul a VIII. Kálvária tér Baross utca és Csobánc utca közötti szakasza

2017. november 14.

2017. november 14-én útfelújítási munkák kezdődnek a VIII. Kálvária téren, a Baross utca és Csobánc utca között. Az útfelújítás Budapest Főváros Önkormányzata 2016-2018.évi útfelújítási programjának keretében valósul meg.

Az útépítés hideg marást követően, két réteg aszfaltozással, bitumen kellősítéssel és aszfalt erősítőrács alkalmazásával történik. A jelenlegi bazalt szegélyek rossz állapota miatt a meglévő szegélyek átépítése szükséges a meglévő szegélyvonal megtartásával.

A Kálvária tér teljes hosszán, mindkét oldalt a meglévő járdák újra aszfaltozásra kerülnek, ahol szükséges a teljes járda pályaszerkezet újraépítésre vagy kiépítésre kerül. 

A nyertes kivitelező (Hornyák Kft.) építési ütemterve alapján a kivitelezés 15 napon belül befejeződik.

A munkavégzés alatt több ütemben forgalomkorlátozásokra kerül sor, de a tömegközlekedési járatok közlekedése folyamatosan biztosított marad. A Budapest Közút Zrt. célja, hogy a lehetőségekhez mérten a munkavégzés idején is folyamatos legyen a forgalom. 

KARESZ

Közterületi adatkezelés jövője konferencia

előadások

Érdekességek számokban

  • Összesen 01312
    km közutat üzemeltetünk
  • Feladatunk 00320
    híd és felüljáró üzemeltetése
  • Gondoskodunk 01071
    jelzőlámpás csomópontról

Missziónk

Úgy hálózzák be Budapestet az utak, mint az emberi testet az erek és legalább annyira szükségesek is a város életéhez, mint ahogy az emberi szervezet sem lehet meg erek nélkül. Ezzel a felelőséggel azon dolgozunk, hogy az általunk kezelt utak, forgalomtechnikai eszközök a lehető legjobb állapotban szolgálják az Önök utazását, történjen az autóval, kerékpárral, tömegközlekedéssel vagy gyalog.