Újpest-Városkapu P+R

A 3-as metró Újpest–Városkapu megállójánál található őrzött, kamerával megfigyelt parkoló 120 férőhelyes. Díjszabása – a kőbánya–kispesti, valamint a hűvösvölgyi P+R parkolónkhoz hasonlóan – a BKK tarifáihoz igazodik: csupán egyetlen vonaljegy áráért parkolhat a jármű reggel 6-tól 22 óráig. A különböző időszakokra váltható bérlet még ennél is kedvezőbb díjszabást biztosít. 

  

GPS koordináták: 47.558195, 19.077839 (Térkép)

A P+R parkoló közvetlen közelében található BKK járatok:

 

Tisztelt Bérletes Vendégünk!

Ezúton felhívjuk szíves figyelmét, miszerint a megváltott parkoló-bérletekhez garantált parkolóhelyet nem áll módunkban biztosítani. Megértésüket köszönjük, további információért kérje  a helyszínen a parkoló-kezelő munkatársunk segítségét!

 

 Kedvező rendeletváltozás a munkanapos parkoló bérletekre vonatkozóan

Korábban az őrzött, fizető P+R parkolókban az öt munkanapos bérlet hét naptári napon belül, a húsz munkanapos bérlet harminc naptári napon belül volt felhasználható, egymást követő munkanapokon.

 

A közgyűlés által június 21-én elfogadott rendeletmódosítással, 2017. augusztus 1-től az öt munkanapos bérlet tíz egymást követő naptári napon belül, öt bármelyik munkanapon, a húsz munkanapos bérlet harminc egymást követő naptári napon belül húsz bármelyik munkanapon felhasználható lesz 6.00 óra és 22.00 óra között, így az őrzött, fizető P+R várakozóhelyek esetleges telítettsége esetén a bérlettel rendelkező gépjármű használóknak lehetőségük lesz több másik munkanapon is felhasználni a bérletüket.