Áfás számla igénylése

Csak január közepéig adhatók le az ÁFA-s számla igények!

 

Ezért kérjük, hogy aki az általunk üzemeltett közterületi parkolók használatáról ÁFA-s számlát szeretne kapni, az az igénylést, valamint az eredeti parkolójegyeket eddig az időpontig juttassa el részünkre postán, vagy adja le ügyfélszolgálati irodánkban.

Levelezési cím: 1241 Budapest, Pf. 200/A

Ügyfélszolgálati irodánk címe: Budapest 1075, Rumbach Sebestyén u. 19-21.

Nyitva tartás:

Hétfő – Kedd: 08:00-17:00
Szerda: 08:00-18:00
Csütörtök – Péntek: 08:00-17:00

A jegykiadó automatánál készpénzzel kifizetett parkolási díjról nemcsak személyesen, hanem postai levélben is igényelhet áfás számlát. Az áfás számla kiállításához elég, ha eljutatja parkolójegyének eredeti példányát postai címünkre (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19-21.), illetve levelében megadja a számlaigénylő nevét és címét, valamint a postázási címet, melyre elküldhetjük a válaszlevelet.

Regisztráció nélküli mobiltelefonos díjfizetés esetén a mobilszolgáltató (Telenor, T-Mobile, Vodafone) vagy az EME Zrt., míg a regisztrált ügyfelek részére az EME Zrt vagy a PICIPÉNZ ügyfélszolgálata állítja ki az áfás számlát.

A parkolókártya ellenértékéről már a kártya megvásárlásakor kiállították az áfás, illetve a készpénzfizetési számlát az FKPT ügyfélszolgálati irodáján, így a parkolási díj ellenértékéről nem lehet újból számlát kérni.

A parkolási pótdíj nem tartozik az áfa hatálya alá, így erről csak egyszerű készpénzfizetési számlát állíthatunk ki. Kérjük, ha csekken egyenlítette ki a pótdíjat, a feladóvevény eredeti példányát juttassa el személyesen ügyfélszolgálatunkra vagy levélben a postafiókcímünkre.