Burkolatot javítunk a Rákóczi úton a buszsávban

Augusztus 6-a kedd reggel 8 órától korlátozzák a Rákóczi úton az Astoria és a Blaha Lujza tér közötti szakaszon a Blaha Lujza tér irányába vezető oldalon a buszsávot.

Augusztus 6-án kedden burkolatjavítási munkálatok kezdődnek a Rákóczi út Astoria és a Blaha Lujza tér közötti szakaszán a Blaha Lujza tér irányába vezető oldalon a buszsávban. A felújítás alatti forgalmi rend szerint a buszsávot szakaszosan lezárják az Astoria és a Blaha Lujza tér között, de a keresztező utcák forgalma biztosított lesz. Az Uránia megállóhelyet 20 méterrel hátrébb helyezik.

A kivitelezés várhatóan augusztus 9-ig tart, majd a tervek szerint augusztus 12-től ugyanezen a szakaszon az Astoria felé vezető oldalon lesz burkolatjavítás a buszsávban.

A munkálatok ideje alatt kérjük a közlekedők megértését, türelmét. Az okozott kényelmetlenségek minimalizálása érdekében a felújítást a nyári tanszünetben végezzük, amikor a közúti forgalom a szokásosnál kisebb.

Budapest Közút Zrt.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:




    Észlelés dátuma: