Ismét teljes szélességében járható a Hungária körúti felüljáró, valamint a XIV. és a XVI. kerületet összekötő Fogarasi út – Csömöri úti felüljáró

Az iskolakezdésre visszaállt az eredeti forgalmi rend a Hungária körúti felüljárón, valamint a XIV. kerületi Fogarasi utat a XVI. kerületi Csömöri úttal összekötő felüljárón. A hidakon szigetelés, burkolat, és dilatációjavítási munkálatokat végeztek Budapest Főváros Önkormányzata beruházásában, lebonyolító a Budapest Közút volt.

Ismét teljes széleségében használható a Hungária körúti felüljáró az M3 bevezető felé vezető oldala, ahol az elmúlt hónapokban új szigetelés és aszfaltburkolat épült a sávokban, valamint kicserélték a dilatációs szerkezeteket. A felüljáró ezen oldalán található járdát is birtokba vehették a gyalogosok.

A XIV. kerületi Fogarasi út – XVI. kerületi Csömöri úti felüljáró felújítása alatt megújult a felüljáró teljes aszfaltburkolata, kicserélték a szigetelést, illetve felújították a vízelvezetési rendszert.

A hídon a végleges dilatációs szerkezetek az őszi időszakban kerülnek elhelyezésre. Ez a munkálat részleges forgalomkorlátozással fog járni, melynek pontos időpontjáról előzetesen tájékoztatást fogunk adni.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:




    Észlelés dátuma: